Tuinontwerp en tuinaanleg Nederhorst door Try Out Hovenier Almere

In 2020 gaan heel veel mensen weer nadenken over het vernieuwen van hun tuin. Of je nu een compleet nieuwe tuin wilt, of slechts een aantal cosmetische wijzigingen aan je bestaande tuinontwerp, bij Try Out Hoveniers Almere denken we graag met je mee.

Waar moet je rekening mee houden bij een (nieuw) tuinontwerp in 2020?

  1. Zorg ervoor dat je niet teveel grote planten of objecten plaatst in een kleine tuin
  2. Maak vooraf een goede inschatting van de kosten
  3. Kijk bijvoorbeeld op Pinterest voor inspiratie
  4. Gebruik niet teveel verschillende kleuren planten, bloemen en/ objecten
  5. Zorg voor een logische routing in je tuin. Hoe ligt het looppad ten opzichte van het terras en de uitgang
  6. Maak vooraf een duidelijk lichtplan. ‘s Avonds kan je tuin nog veel mooier worden!
  7. Schroom niet om een hovenier te vragen om advies (wij geven vrijblijvend advies)
  8. Maak gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, metaal en steen.
  9. Gebruik zoveel mogelijk 1 soort hout voor de inrichting van je tuin.
  10. Schakel een professionele hovenier in, je kunt er zelfs veel geld mee besparen!

Professioneel tuinontwerp door hovenier Almere

Iedereen kent het wel, je kijkt op TV een programma over het verbouwen van je tuin en het gaat meteen kriebelen. Je groene vingers willen meteen aan de slag. Wist je dat je serieus geld kunt besparen bij het aanleggen van je tuin? Door een professionele hovenier in te schakelen, bespaar je vaak veel geld, door minder te verspillen aan tuinaarde en andere gereedschappen. Bovendien ligt jouw nieuwe tuin er direct strak en verzorgd bij, zoals afgesproken! Zo kun je sneller en beter genieten van jouw nieuwe tuin.

Try Out Hovenier voor jouw nieuwe tuinontwerp

Wij ontwerpen al jaren moderne tuinen, klassieke tuinen, eigentijdse tuinen en tuinen met vijvers. Ons ontwerpproces is ambachtelijk te noemen. Na een eerste kennismaking inventariseren we samen wat precies jouw wensen zijn. Wij gaan vervolgens direct een schets maken, waarin zoveel mogelijk van jouw wensen worden meegenomen. Als een soort brainstormsessie gaan we deze eerste schets verder uitwerken naar een eerste opzet van het nieuwe tuinontwerp. Zodra jij het tuinontwerp goedgekeurd hebt, gaan wij direct aan de slag met het verder plannen van het uitvoeren van het tuinontwerp, het aanleggen van de nieuwe tuin.

Tuinaanleg van jouw nieuwe tuinontwerp

Het zal je niet verbazen dat het ontwerpen van een nieuwe tuin, iets anders is dan het aanleggen van een tuinontwerp. Net zoals bij het bouwen van een huis, komt er veel techniek kijken bij het aanleggen van een nieuwe tuin. Denk hierbij aan drainage, electra, heien (voor bijvoorbeeld een terrasoverkapping of serre) en het grondwerk. Bij Try Out Hoveniers doen we alles in-house, dat wil zeggen dat vanaf het tuinontwerp, tot aan de realisatie, je een aanspreekpunt hebt. 

Tuinonderhoud door Try Out Hoveniers

Nadat we jouw nieuwe tuin hebben gerealiseerd, komt een laatste belangrijke stap in het hebben van een nieuwe tuin, namelijk het tuinonderhoud. Vaak denken mensen dat een nieuw aangelegde tuin, voor een lange tijd geen onderhoud nodig heeft. Dit is deels waar, maar bij Try Out Hoveniers zijn we van mening dat elke tuin, minimaal 1 x per jaar groot onderhoud behoeft. Vraag jouw hovenier naar de mogelijkheden voor goed tuinonderhoud, zodat je langer kunt genieten van jouw nieuwe tuin!

Meer informatie over Tuinontwerp Almere

Meer lezen over Tuinaanleg Almere

Informatie over Tuinonderhoud Almere

Wil je gratis en vrijblijvend een advies van een professionele hovenier? Bel direct met Try Out Hoveniers!