Tuinaanleg Almere

Voor tuinaanleg in Almere en omstreken bent u bij ons hoveniersbedrijf aan het juiste adres. Van het opnieuw inrichten van uw huidige tuin tot het compleet opnieuw aanleggen van uw nieuwe tuin, wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot realisatie! Voor het aanleggen van uw tuin met daarbij constructieve onderdelen zoals bijvoorbeeld een veranda of een terrasoverkapping kunt u bij ons terecht.

Met ruim 25 jaar ervaring van ons hoveniersbedrijf bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw droomtuin.

“Via de zoekterm tuinaanleg Almere zijn wij bij Try Out gekomen. Wij zijn zeer te spreken over de werkwijze en zijn enorm blij met het resultaat. Absolute aanrader!”

Professionele tuinaanleg door Try Out Hoveniers
Professionele tuinaanleg door Try Out Hoveniers Almere

Wat is mogelijk bij het aanleggen van een tuin?

Try Out Hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van complete tuinen. Met een passie voor alles rondom uw tuin, vertalen wij al uw wensen naar een prachtig ontwerp. Dit zal als basis dienen voor de realisatie van uw tuin. Hieronder kunt u de veelgestelde vragen over tuinaanleg vinden. Staat uw vraag er niet tussen of wilt een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Bel dan direct met 06 2061 8786

Wij hebben al jaren veel ervaring en kennis van tuinplanten en de beplanting en zijn zeer bekwaam in het maken van houten vlonders en terrassen en het leggen van sierbestrating van diverse soorten natuurstenen tegels tot oude klinkerbestrating. Ook voor uw schutting, vijver, gazon, tuinhuis, elektra, watersystemen en alle andere tuinaanlegwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Staat uw vraag er niet tussen? Stel uw vraag via ons contactformulier

Veelgestelde vragen & Antwoorden

Hebben jullie ook kennis van bomen, planten en bloemen?

Met meer dan 25 jaar kennis en scholing over het hoveniersvak, bent ervan verzekerd dat uw droomtuin wordt voorzien van de juiste beplanting.

Zijn jullie gespecialiseerd in het aanleggen van gazons?

Veel tuinen hebben een gazon en vanzelfsprekend is ons hoveniersbedrijf gespecialiseerd verschillende type gazons.

Hebben jullie ook verstand van kunstgras?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanleggen van kunstgras door de grote vraag die er is. Kunstgras vergt weinig onderhoud en is er in vele soorten. Wilt u kunstgras in uw tuin dan kunnen wij dit ook voor u aanleggen.

Plaatsen jullie zelf schuttingen?

Wij voeren alle werkzaamheden altijd in house uit. Hierdoor bent u ervan verzekerd 1 aanspreekpunt voor uw gehele tuinaanleg te hebben.

Verzorgen jullie naast schuttingen ook hekwerken?

Ook voor hekwerken kunt u bij ons hoveniersbedrijf in Almere terecht. Wij kunnen uw wensen altijd vertalen naar het gewenste resultaat. Binnen onze hele dienstverlening staat voorop dat wij alles in house voor u realiseren.

Verzorgen jullie ook de electra en verlichting?

Verlichting en het elektriciteitsplan is misschien wel een van de belangrijkste pijlers binnen het hoveniersvak. Verlichting is sfeer en u neemt immers een professioneel hoveniersbedrijf in de arm om uw gewenste sfeer te creëren. Met ons klussenbedrijf verzorgen wij conform alle vereisten uw elektra en verlichting.

Plaatsen jullie ook heggen?

Binnen ons team is alle kennis in huis en kunnen wij nadat wij uw tuin hebben aangelegd ook het onderhoud verzorgen. Maakt u zich zorgen over de buxusmot? Wij adviseren u graag. Hier vindt u er alvast meer over.

Leggen jullie ook vijvers aan?

Ondanks dat vijvers vandaag de dag minder worden gevraagd, hebben wij de specialistische kennis in huis. Voor alle soorten vijvers en zwemvijvers kunt u bij ons hoveniersbedrijf terecht.

Ook voor het aanleggen van andere soorten watersystemen kunt u bij ons terecht. Automatische watersystemen of buitenkranen, plaatsen wij naar uw wens.

Plaatsen jullie ook tuinhuisjes?

Veelal een belangrijk onderdeel in een tuin wanneer deze wordt geplaatst. Met verschillende functies, mogelijkheden en een prachtige additionele ruimte in uw tuin een onderdeel waar wij u perfect over kunnen adviseren. Wij verzorgen tuinhuizen van klein tot groot en daarbij prachtige sfeerverlichting. Het periodieke onderhoud kunnen wij ook voor u verzorgen.

Plaatsen jullie ook veranda’s?

De veranda is gelukkig weer in opkomst. Een veranda geeft een prachtig gevoel aan uw zitgedeelte in uw tuin. Wij plaatsen regelmatig veranda’s en deze voldoen aan de hoogste eisen. Veranda’s worden ook door ons hoveniersbedrijf geplaatst.

Plaatsen jullie ook terrasoverkappingen?

Een overkapping zorgt voor een mooie beschutte zitplek in de tuin. Overkappingen worden volledig naar uw wens gemaakt. Wij verzorgen ook de dakbedekking zodat u ook hier 1 aanspreekpunt voor heeft.

Verzorgen jullie ook de bestrating van tuinen?

Met ons team vakkundige hoveniers verzorgen wij dit zelf. Voor ons is dit vanzelfsprekend een onderdeel van onze dienstverlening.

Onderhouden jullie ook tuinen?

Wij onderhouden uiteraard alle soorten tuinen. Bent u niet in staat de verzorging zelf te doen of wilt u dat dit door een vakkundige hovenier gebeurd? Neem vrijblijvend contact op en dan komen wij er vast uit.

Hoe gaan jullie om met grondwerkwerkzaamheden?

Wij hebben onze eigen machines en zijn gekwalificeerd om hiermee te werken. Wij gaan zeer zorgvuldig te werk. Dit is immers in het belang van onze dienstverlening.