Tuinontwerp Almere

Voor ieder tuinontwerp in Almere en omstreken. Ieder tuinontwerp is maatwerk. De creativiteit van de hovenier tezamen met de wensen en inspiratie van u als klant, vormen een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp. Waar houden wij als hovenier nog meer rekening mee bij het ontwerpen van een tuin? Wilt u bijvoorbeeld een vijver laten aanleggen, dan willen wij weten of rekening gehouden heeft met uw (klein)kinderen, zo zijn er tal van factoren waar wij extra rekening mee houden bij een tuinontwerp.

“Wij raden iedereen Frans aan als hovenier. Een vakman met passie en een geweldig gevoel voor de omgeving. Van kennismaking tot het realiseren van het ontwerp is perfect verlopen. Al onze wensen zijn meegenomen in het ontwerp en zijn elke dag blij met onze geweldige tuin”

Vertel Try Out Hoveniers uw ideeën, wij ontwerpen uw droomtuin afbeelding

Kennismakingsgesprek voor uw tuinontwerp

Graag plannen wij eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bekijken wij uw tuin, omgeving, ligging en woning. Wij luisteren goed naar uw wensen en ideeën en wij vertalen dit direct in een concept tuinontwerp met een vrijblijvende prijsindicatie. Bel nu met 06-2061 8786 of stuur een mail naar info@tryout-hoveniers.nl.

Tuinontwerp laten maken, hoe werkt dat?

Klik op de icoontjes hieronder voor meer informatie.

U heeft het contactformulier ingevuld, of u belt ons direct. We plannen een kennismakingsgesprek in. Tijdens het kennismakingsgesprek luisteren wij goed naar uw wensen voor uw nieuwe tuin.

Welke kleuren, materialen en planten wilt u. Wat is uw begroting voor uw nieuwe tuin? Het kennismakingsgesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. 

Aan het einde van het kennismakingsgesprek maken wij een concept ontwerp van uw nieuwe tuin op basis van uw wensen.

Bent u akkoord met de vrijblijvende prijsindicatie, dan volgt de maatwerk offerte. In deze offerte worden alle kosten opgesomd en inzichtelijk gemaakt.

De kosten voor de offerte bedragen €75,- en worden bij een definitief akkoord voor de realisatie van het tuinontwerp in mindering gebracht op het eindbedrag. In deze fase zullen wij uw tuinontwerp van concept uitbreiden naar een uitgebreider tuinontwerp tekening met een legenda

(Optioneel) Wij maken een ambachtelijke handgemaakt professioneel tuinontwerp. De kosten hiervoor bedragen inclusief de offerte €225,- en worden bij een akkoord ook volledig in mindering gebracht op het eindbedrag.

Wilt u een digitale 3D tekening of animatie van het tuinontwerp, dat kan al vanaf €399,-. Vraag naar de mogelijkheden.

Bent u akkoord met de offerte en het definitieve tuinontwerp? Dan gaan wij direct aan de slag om uw droomtuin te realiseren.

Voorbeeld tuinontwerp door Try Out Hoveniers
Afbeelding voor FAQ veelgestelde vragen bij Try Out Hoveniers Almere

Klik op de vragen hiernaast om antwoord te krijgen op de veelgestelde vragen over tuinontwerp Almere.

Waarom hanteren wij deze kosten voor een tuinontwerp?

Het handgemaakte ontwerp vergt veel tijd en inspanning. Hiervoor moeten wij simpelweg kosten voor in rekening brengen. De kosten voor het tuinontwerp, worden vanzelfsprekend in minder gebracht wanneer wij uw droomtuin mogen realiseren.

Volstaat een simpele tuinontwerp tekening ook voor het realiseren van mijn tuin?

Uiteraard volstaat deze en het is dan veelal niet nodig om een uitgebreide tekening te maken.

Kunnen wij ook 3d ontwerpen maken van uw tuin?

Dit is uiteraard mogelijk maar valt niet onder de huidige prijsstelling. Wij verzoeken u vriendelijk contact met ons op te nemen om uw wensen door te nemen. Het bijzondere aan een handgemaakt tuinontwerp is een een prachtige herinnering die u aan de muur kunt hangen!

Wat als wijzigingen in uw tuinontwerp wilt laten doorvoeren?

Het is uw droomtuin die wij wensen te realiseren. Er is voldoende ruimte in het ontwerp en uitvoerproces om wijzigingen door te voeren. Bij ingrijpende wijzigingen kunnen wij in overleg meer uren in rekening brengen. Hierbij kunt u denken aan ingrijpende veranderingen in de elektra, plaats en formaat van een overkapping, zwembad, vijver of veranda.

Wat gebeurd er met mijn tuinontwerp?

Wij verstrekken in principe geen tuinontwerpen zonder dat wij of de opdracht mogen uitvoeren of er niks wordt betaald. U kunt u professioneel gemaakte tuinontwerp tekening opvragen. Dit verzoek dient voor aanvang van de opdracht te zijn gedaan. Dit omdat wij anders de tekening gedurende de opdracht zullen gebruiken.

Houden wij ook rekening met verzakking in het tuinontwerp?

Met alle materialen en de realisatie van de gewenste ornamenten houden wij rekening met verzakking. Wij informeren altijd zorgvuldig over het onderhoud en dergelijke.

Waarom zou ik een professioneel tuinontwerp tekening laten maken?

Het geeft een perfect beeld van hoe uw tuin eruit zal komen te zien. Soms is het lastig om vanuit een tuinontwerp tekening het geheel te overzien. Wat er ook gebeurd, wij zorgen ervoor dat u van uw tuin kunt genieten.