Bij het aanleggen van een vijver in Almere komt veel kennis en expertise kijken. In ons bedrijfsbestaan hebben wij meerdere vijvers mogen aanleggen. Van kleine vijvers met waterornamenten tot een aantal specialistische koi vijvers. Onze expertise zorgt ervoor dat wij alles in house kunnen verzorgen. Dit heeft altijd als voordeel dat er ook 1 aanspreekpunt is.

Hoe gaan wij te werk?

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vernemen wij graag al uw wensen. Vervolgens vertalen wij uw wensen in een klad-tekening. Bij het ontwerp is het van belang dat er rekening wordt gehouden met alle omliggende factoren. Nadat wij overeenkomen uw droomvijver te realiseren maken wij een verder tuinontwerp waarin uw vijver al dan niet centraal zal staan.

Moderne vijver Almere vijveraanleg door Try Out Hoveniers

“Frans heeft onze vijver perfect aangelegd. Wij genieten iedere dag van onze prachtige vijver met waterval. Wij zijn enorm blij met hoe wij geadviseerd zijn en hoe de totale vijveraanleg is verlopen.”

Hoe lang duurt het om een vijver aan te leggen?

Het aanleggen van een vijver en de duur waarin dit gebeurd is zeer uiteenlopend. Welke systemen dienen er te worden aangelegd, welke elektra, is verlichting gewenst, wat is het formaat van de vijver en welke beplanting is wenselijk. Wij informeren u graag ter plekke over de duur van de aanleg van uw vijver in Almere.

Vijveronderhoud

Desgewenst kunnen wij uw volledig onderhoud uit handen nemen. Uiteraard zijn er veel mensen die dit juist zelf willen doen. Wij leveren iedere vijver professioneel en vakkundig af. Hierdoor zal het reguliere onderhoud altijd perfect zelf te doen zijn.

Vijver aanleggen hoe werkt dat vijveraanleg Almere
Vijverornament voor vijveraanleg in Almere door Try Out Hoveniers

Vijverornamenten

Ons hoveniersbedrijf in Almere is gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden die het hoveniersvak betreffen. Wilt u een patio bij uw vijver of een mooie brug over uw vijver of zelf een prachtig maatwerk terrasoverkapping bij uw vijver zodat u het hele jaar door kan genieten van uw eigen stukje natuur? Wij realiseren al uw wensen en denken hier graag met u mee. In het vijverontwerp nemen wij alle ornamenten en beplanting voor u mee. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Filters en pompen

Voor iedere vijver is het van belang de juiste filtering en pompvoorziening aan te leggen. Wij berekenen dit uiteraard voor u en adviseren u hoe u zelf het vijveronderhoud kunt doen. Alle voorzieningen rondom filtering, de pompvoorziening, elektra en afwerking verzorgen wij op een esthetische wijze.

.

Filters en pompen voor vijveraanleg Almere

GRATIS & Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Vraag direct een GRATIS & Vrijblijvende Offerte aan, dan drinken we binnenkort samen een kopje koffie voor uw nieuwe droomtuin!