Gelukkig Nieuwjaar 2020 door Try Out Hovenier Almere

Middels deze weg willen wij graag onze bestaande en potentiële klanten informeren dat wij in 2020 weer al onze kennis en expertise gaan inzetten. Vorig jaar was een prachtig jaar waarin wij veel tuinen hebben aangelegd. Veel projecten waar we met veel plezier aan hebben gewerkt en met gepaste trots naar kijken. 

Agenda in 2020 voor Almere en omstreken

Onze agenda was vorig jaar al gevuld voor 2020. Wij hebben nog ruimte om de vele wensen op het gebied van tuin en inrichting te vervullen.

Waar kunt u ons allemaal voor inschakelen? Hieronder vindt u een lijst met onze werkzaamheden, maar alles omtrent uw tuin zijn wij in gespecialiseerd. Met ons hechte team van vakkundige hoveniers kunt u er vanuit gaan dat wij alles in het werk stellen om uw droomplek in uw tuin te verzorgen.

Schakel Try Out Hoveniers in voor:

  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
  • Terrasoverkappingen
  • Sierbestrating
  • Hekwerken en schuttingen
  • Vijveraanleg
  • Zwembaden
  • en alles wat u nog meer aan wensen heeft

Tuinontwerp & klimaat

De afgelopen jaren is het klimaat een belangrijk onderwerp geworden. Veel mensen hebben een tuin, maar plaatsen deze vol met tegels. Door simpele ingrepen kun je van een betegelde tuin en fantastische onderhoudsvrije groene tuin maken. Dit is beter voor het klimaat en leuker om in te leven. 

Klimaatneutraal tuin aanleggen

Hoe leg je klimaatneutraal een tuin aan? Op zich is daar nog niet zoveel over bekend, maar wij proberen bij het aanleggen van een tuin altijd te letten op besparen en het aanleggen zo milieuvriendelijk mogelijk te doen. Is er bijvoorbeeld een graafmachine nodig, dan letten wij op de grootte ervan. Een kleine graafmachine kan al een hoop verschil maken in brandstofverbruik en transportkosten. 

Meer weten over het tuinaanleg of klimaatneutraal tuinontwerp? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Werkzaam in Almere en omstreken

Ons hoveniersbedrijf is gelegen in Almere, maar wij werken geregeld in Hilversum, Bussum, Soest, Laren, Muiden, Weesp, Lelystad, Huizen, Zeewolde, Harderwijk, Kampen, Amsterdam en ook af en toe in Haarlem.

Heeft een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Bel dan direct met 06 2061 8786.